Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чи не слід взагалі не розірвати дипломатичні стосунки Україні із білоруссю?..

Міністерство закордонних справ України відкликало посла у білорусі Ігоря Кізіма для консультацій після зустрічі олександра лукашенка з ватажком «днр» денисом пушиліним.

«МЗС України засуджує проведення олександром лукашенком зустрічі 18 квітня в Мінську з денисом пушиліним як спробу легітимізації цього представника російської окупаційної адміністрації в Донецьку», – йдеться у повідомленні МЗС України.

У зовнішньополітичному відомстві вважають зустріч із представником російської окупаційної адміністрації, який ховається від українського слідства за скоєння тяжких злочинів та перебуває під українськими та міжнародними санкціями, черговим недружнім актом з боку білорусі, який спрямований на підтримку рф.

«У зв’язку з цим МЗС України ухвалило рішення викликати посла України в республіці білорусь Ігоря Кизима для консультацій. Мінськ має утримуватися від подібних деструктивних кроків і припинити підтримку агресивної війни росії проти України», – додали у міністерстві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко заявив, що, попри санкції, рб разом із росією виробляє різні типи озброєнь і продає їх у 57 країн.

Також у білорусі напередодні, 18 квітня, анонсували навчання сил територіальної оборони: вони мають відбутися в Новогрудському та Кореличському районах Гродненської області.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності