Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Чи не стануть штрафи за порушення комендантської години елементом корупції?

За порушення комендантської години вводять адміністративну відповідальність.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк на своєму телеграм-каналі, зазначивши про прийняття за основу проекту закону №10195.

Згідно з проектом закону №10195, за порушення комендантської години тягне за собою штраф, що складатиме від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тобто від 8 500 до 17 000 гривень. Якщо протягом року буде повторне порушення, штрафуватимуть на вдвічі більшу суму.

Для бізнесу покарання суворіше. За порушення підприємцю доведеться викласти від трьох тисяч до шести тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це від 51 000 до 102 000 гривень. При повторному порушенні штраф зростатиме вдвічі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що у Києві на різдвяні та новорічні свята змінювати комендантську годину не будуть.

Нагадаємо, що у багатьох містах України встановлюють новорічні ялинки зі святковою ілюмінацією, що є порушенням усіх норм нічного маскування…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності