Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Чи відкличуть Тищенка із Закарпатської митниці до ЦВК відстоювати Вірастюка?

В мережі з’явилося відео, як народний депутат Микола Тищенко, якого називають першим гопником із 90-х, який потрапив у Раду, нещодавно будучи призначеним керівником Закарпатського осередку президентської партії “Слуга Народу”, від імені Президента України там “наводить порядок” на одній із місцевих митниць.

Цікаво, що для покращення міжнародних відносин, нардеп, який возомнив себе дипломатом, просить свій почет сфотографувати його із  іноземним прапорщиком з іншої сторони, – чи то він цим так хотів принизити Президента України, чи то того прапорщика підняти (кажуть налагоджує власний канал через кордон?).

Згодом Тищенко на КПП вчепився до митників з вимогою розібрати до гвинтика “беушний” плазмовий телевізор за 20 євро, бо крутий столичний ресторатор і шоумен із значком нардепа не розуміє, навіщо українці із закордону везуть собі додому вживану техніку, а тому вважає, що у ній контрабандисти перевозять наркотики.

Далі “нардеп від Президента” без використання “фєні” на пальцях популярно-дипломатично пояснив митникам, як буде рубати їм руки…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І ось тепер Центральна виборча комісія відмовила у реєстрації народним депутатом України Василю Вірастюку, за якого на чолі “десанту” з понад двадцяти нардепів “слуг” гучно на усю Україну на нещодавніх довиборах боровся той самий Микола Тищенко, чим заробив собі у кулуарах влади славу головного партійного “разводящого”…

Відповідне рішення про відмову Вірастюку ЦВК ухвалила на засіданні вчора 5-го травня.

Членкиня комісії Вікторія Глущенко повідомила, що наразі скасований протокол про результати виборів в округу № 87, а відтак у комісії немає підстав для реєстрації Василя Вірастюка народним депутатом України.

ЦВК постановляє: встановити відсутність правових підстав для реєстрації Вірастюка Василя Ярославовича народним депутатом України згідно з поданою ним заявою, зареєстрованою у ЦВК 27-го квітня. Копію цієї постанови надіслати Вірастюку, а постанову оприлюднити на офіційному сайті ЦВК, — сказала Вікторія Глущенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За це рішення проголосували 12 членів ЦВК. У Центральній виборчій комісії також повідомили, що зараз шукають варіанти вирішення цієї ситуації, проте на сьогодні правильного юридичного шляху немає.

Наразі ЦВК опрацьовує це питання, щоб все-таки встановити результати виборів народного депутата у 87 округу.

Нагадаємо, першого травня Велика Палата Верховного Суду ухвалила постанову, якою визнала протиправними дії Центральної виборчої комісії щодо встановлення результатів виборів на 87 округу, що на Прикарпатті, де основна боротьба точилася поміж співзасновником курорту “Буковель” та партій “Укроп” і “За майбутнє” Олександром Шевченком та представником партії “Слуги народу” Василем Вірастюком за підтримки “нардепівського десанту”…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності