Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Чи врятує демократів кандидат Кеннеді від наслідків ліберальної неомарксистської політики Обами-Байдена?

Юрист Роберт Ф. Кеннеді-молодший офіційно оголосив про свою участь у виборах президента США у 2024 році.

Про це повідомляє CNN.

69-річний Кеннеді-молодший – син убитого сенатора і генпрокурора США Роберта Ф. Кеннеді та племінник президента Джона Ф. Кеннеді, який також загинув внаслідок замаху.

Як зазначає видання, він анонсував участь у виборах у бальному залі бостонського готелю Park Plaza, який був висвітлений червоними, білими та синіми вогнями, на тлі американських прапорів, патріотичних бантів та написів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кеннеді має намір змагатися з явним фаворитом, чинним президентом США Джо Байденом на праймеріз, під час яких оберуть єдиного кандидата на вибори від Демократичної партії.

У виданні додають, що Кеннеді відомий своєю антивакцинаторською позицією. Він доводив, що щеплення від COVID-19 нібито можуть спричинити аутизм. Через це кандидат у президенти перебуває у поганих стосунках з окремими членами своєї сім’ї.

Раніше чотирьом американцям і трьом кацапам висунули обвинувачення у зв’язку з роботою на московію задля поширення промосковської пропаганди й спроби втрутитись у вибори у Сполучених Штатах.

Також нагадаємо, що Джо Байден, ймовірно, буде балотуватися на другий президентський термін. Проте він поки не поспішає публічно оголошувати про участь у виборах. А внутрішня політика, яку він провадить зараз, і починав провадити разом з президентом Обамою, будучи його віцепрезидентом, нині отримала в США назву неомарксистської. Цю ж неомарксистську позицію займала і займає також сім’я Клінтонів. Тому все більше працюючих американців із одноповерхової Америки стають на бік республіканців та їх кандидатів, адже по справжньому США завжди стають сильною державою тільки під час правління радикальних і консервативних республіканців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності