Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Чи врятує Шмигаля і його Кабмін оновлена Програма діяльності уряду?..

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на виїзному засіданні фракції партії «Слуга народу» презентував оновлену Програму діяльності уряду.

До Програми увійшли спільні напрацювання урядовців, парламентаріїв і представників Офісу Президента, а також понад 500 залучених експертів.

«Документ включає найкращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів: громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань та понад 2000 заходів», — підкреслив Прем’єр-міністр.

Він наголосив, що метою Програми є, зокрема, сервіс для громадян, прогнозовані джерела фінансування, досягнення очікуваних результатів, контроль за виконанням.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Глава уряду також зауважив, що зміниться підхід до реалізації Програми. Він передбачатиме якісне наповнення документа завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу та громадськості, а також використання ІТ-інструментів, необхідних для ефективного її виконання.

«В ІТ-інструмент уже внесені всі завдання, що стоять перед Кабінетом Міністрів та міністерствами, сотні показників та таймлайнів, що дозволять у режимі реального часу розуміти, як досягаються результати», — зауважив Шмигаль.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності