Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Чи зупинять автомати бізнес “міняйл-валютників” ?

Банкомати, термінали, а тепер ще апарати обміну валюти. Останнє слово особливо цікаве для багатьох спраглих легкої наживи. Бо, якщо досі в сучасній українській історії ми знаємо всього про кілька випадків спроби зламати банкомат із грошима, після чого їх намагаються вмуровувати в стіни будинків у велилюдних місцях, то чи зупинить це злочинців зараз?
Тому, чи зупинить масове встановлення в Україні таких автоматів бізнес “міняйл-валютників”? – питання  риторичне, валютна мафія – нездоланна. Але все ж…
Міняйли валюти залишаться у розбитого корита? (фото)

Два перших обмінних апарати з’явилися в будівлі аеропорту «Бориспіль», вони марковані як пристрої RwS Банку. Дані апарати не належать установі, а знаходяться у нього в оренді і обслуговуються сторонньою компанією.
Пристрої здійснюють обмін валют лише в готівковій формі, з банківськими картами вони не працюють.
Апарати проводять операції з трьома валютами: гривня, долар, євро.

Міняйли валюти залишаться у розбитого корита? (фото)
12 червня нинішнього року Нацбанк прийняв постанову № 63, якою встановив правила роботи платіжних терміналів і банкоматів в частині готівки валютообмінних операцій. Документ вступає в силу з 1 січня 2019 року.
Робота валютообмінних апаратів в Україні не заборонена і зараз, проте поки немає чіткого нормативного регулювання

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності