Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Чиновники в робочий час переглядали порно

Соціальні мережі буквально підірвали, м’яко кажучи, не зовсім благопристойні фотографії, зроблені в Центрі надання адміністративних послуг в самому серці Києва.

У вікно кабінету розташованому на першому поверсі будівлі було прекрасно видно, чим займаються українські політики середнього класу (і не тільки, так як, судячи з усього, це був кабінет начальника відділу) в робочий час. На величезному екрані керівник центру послуг переглядав порнографію у високій роздільній здатності прямо серед білого дня.

Це можна спостерігати на знімку, розміщеному в світовій мережі продюсером Анастасією Магоновою.

Сексуальні переваги – це особиста справа кожного, і поки в демократичній Україні держава не дісталося заборон на сексуальні втіхи. Хоча з таким розвитком подій, скоро і за це доведеться окремий податок платити.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Справа в тому, що це ганебне дійство відбувалося на очах у всіх, бо кабінет начальника вікнами прямо виходив на ганок управління, так що фотографа навіть не можна звинуватити в шпигунстві. Дівчина просто проходила повз.

Порнографія була виставлена на загальний огляд, фанат нестандартного відео навіть не спромігся штори заслонити, щоб відгородитися від перехожих. Українці бурхливо зреагували на скандальне фото і соцмережі заполонили їдкі і дотепні коментарі.

Більшість користувачів зійшлося на думці, що саме так політики і керують багатостраждальним державою, тому все, що відбувається в країні, так скидається на жорстке порно з елементами садизму. Правителі задовольняють себе у всіх сенсах цього слова, а народ змішують з брудом, прирівнявши до безсловесної худоби.

Джерело: Корупція

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності