Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Cпалили відпочинковий комплекс «свободівця»

У ніч на 10 лютого в урочищі Ріпище, що в селі Стрілки Перемишлянського район на Львівщині, невідомі спалили ресторан, який належить родині народного депутата Ігоря Кривецького, заступника голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода», завдяки деяким українським ЗМІ більш відомого як «кримінальний авторитет» і «справжній господар партії ВО «Свобода»» на прізвисько «Пупс».

Як заявляє прес-служба ВО «Свобода», напередодні також спалили банний комплекс, який так само, як і ресторан, належить до власності ТзОВ «Узлісся». Засновником ТзОВ є Ігор Кривецький. У партії також заявляють, що охорона комплексу намагалась затримати зловмисників, що вчинили підпал, однак ті застосували вогнепальну зброю і втекли. Постраждалих немає.

У міліції Львівщини повідомили, що 10 лютого від надзвичайників надійшло повідомлення про те, що в с. Стрілки горить ресторан. Пожежа виникла в незавершеній будівлі ресторану. Внаслідок пожежі знищено дах на площі 1 200 кв. м, утеплення стін фасаду. За цим фактом відкрито провадження через умисне пошкодження майна.
Інформацію про застосування вогнепальної зброї у міліції не підтвердили.

У ВО «Свобода» підпал розцінюють як тиск «на націоналістів, що займають активну антивладну позицію».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності