Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Да здравствуетъ анархія!»

Напередодні дня дурнів, в понеділок, 31 березня, на Координаційній раді Прикарпаття майданівці спитали у чергового претендента на посаду
обласного керівника УМВС Сергія Піддубного, рекомендованого самим міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, про статки, хабарі, роботу в системі і ін..

При цьому змусивши його відповідати, чого раніше не було в місцевій історії, поставивши руку на Біблію!

Здавалося б, що цей «детектор брехні» Сергій Піддубний пройшов успішно. Але цього, як виявилося, було замало для депутата обласної ради від фракції ВО «Свобода» та водночас одного з лідерів місцевого «Правого сектора» Віктора Неміша. Тому він як професійний «кілер» не без пафосу задав пану Піддубному запитання «прямісінько в серце» про кількість незавершених  ним у Рівному справ, відкіля того планували перевести на Івано-Франківщину…

А відтак «депутат-кілер» контрольним пострілом «в лоб» додав, що Координаційна рада Івано-Франківщини лобіюватиме, аби Сергій Піддубний очолив обласне управління УМВС у Рівному, адже є уродженцем саме цього обласного центру.
«В Франківську хочуть бачити людину з Прикарпаття» – додав Неміш.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож 1 квітня Прикарпаття знову зустріло без очільника обласного УМВС, і як казали усім відомі хлопці у 1917 році: «Да здравствуетъ анархія!».

Орест Муха

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності