Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Данія відмовила пускати вболівальників з Росії на Євро-2020, – ЧОРНА СМУГА РФ

Російським футбольним вболівальникам заборонили в’їзд до Данії на матчі чемпіонату Європи 2020 року. Зокрема, фанати збірної Станіслава Черчесова не зможуть відвідати вирішальний поєдинок групового турніру в Копенгагені проти місцевої національної команди.

Про відповідне рішення датської влади повідомив Російський футбольний союз (РФС), який вже звернувся до Європейського футбольного союзу (УЄФА) з проханням допомогти у вирішенні ситуації.

Влада Данії не планує пускати іноземних вболівальників на Євро, хоча російська сторона дозволила в’їжджати до Санкт-Петербургу не лише громадянам країн, які грають, але і всім власникам квитків. Ми зробимо все можливе, щоб допомогти нашим вболівальникам і забезпечити підтримку збірної в надважливому матчі з датчанами. Сподіваємося, що влада цієї країни піде нам назустріч“, – йдеться в заяві РФС.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Рада ЄС ввела рекомендації для національних урядів щодо правил перетину кордону. До ЄС дозволено пускати всіх, хто пройшов вакцинацію схваленими вакцинами. При цьому російські вакцини – “Супутник V”, “ЕпіВакКорона” і “КовіВак” – до їх числа не входять.

Нагадаємо, збірна Росії на Євро-2020 зіграє в групі В, де її суперниками стануть команди Бельгії, Фінляндії та Данії.

Розклад Росії на Євро-2020:

12.06 (22:00). Росія – Бельгія

16.06 (16:00). Фінляндія – Росія

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

21.06 (22:00). Росія – Данія

Зазначимо, що  влада Румунії озвучила правила в’їзду до країни для вболівальників, які хочуть потрапити на матчі чемпіонату Європи. У Бухаресті два поєдинки проведе збірна України. 17 червня “жовто-сині” зіграють з Північної Македонією, а 21-го – з Австрією.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності