Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Данілов (РНБО) м’яко стелить Трампу, – невже?..

Праві лідери і політики Західного Світу все голосніше і частіше почали говорити, що розраховують на перемогу в президентських цьогорічних перегонах у США Дональда Трампа, адже тільки він, на їх думку, в силі зупинити путіна, як він це робив раніше за своєї каденції…

Для України не буде трагедії, якщо Дональд Трамп буде обраний президентом США. Україна буде існувати незалежно від того, хто буде американським президентом.

Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов у інтерв’ю «Бабелю».

«Ніякої трагедії для України, хто б не був у США президентом, не буде. Це приниження нас всіх, коли ми з вами робимо такий висновок, що в залежності від того, хто в Америці буде президентом чи буде існувати держава, чи ні. Ми вже довели всьому світу, що гідні того, щоб мати свою державу», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На думку Данілова, у США зараз дуже непроста, оскільки відбувається зміна політичної ситуації.

Секретар РНБО вважає, що сьогоднішні події у США пов’язані з тим, що Вашингтон після холодної війни отримав міжнародний вплив та «монополію на ситуацію у всьому світі».

Раніше ми писали, що через тиск і погрози Трампа конгресмени-республіканці готові провалити закон про виділення допомоги Україні.

Також нагадаємо, що Федеральний апеляційний суд у Вашингтоні ухвалив, що Дональд Трамп не застрахований від судового переслідування за ймовірні злочини, які він скоїв під час свого президентства, щоб скасувати результати виборів у 2020 році.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що до обрання Байдена президентом США президент Зеленський активно дружив із Трампом, якого по закінченні того каденції, м’яко кажучи, злив американським демократам і Байдену, а тому, в разі можливої перемоги Трампа, є підстави вважати, що Трамп з когось в Україні спитає…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності