Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Дебальцевська операція потрібна була для Мінська…

Президент України Петро Порошенко пояснив, що операція сил АТО в Дебальцеве Донецької області потрібна була для мінських переговорів. Про це Порошенко заявив минулого тижня в аеропорту «Бориспіль» під час вильоту в зону АТО, передає прес-служба глави держави.

«Ми можемо стверджувати, що свої завдання ЗСУ виконали повністю. Ця позиція і успіхи нам були дуже потрібні в Мінську… Ми довели, що Дебальцеве перебувало під нашим контролем, ніякого оточення не було (хоча про можливість утворення там «котла» ще більше місяця тому назад говорили усі віт­чизняні телеканали, в тому числі і порошенковий «5-канал» – ред.). Наші підрозділи вийшли планово і організовано з бойовою технікою, танками, бойовими машинами піхоти», – заявив Порошенко.

P.S. ОБСЄ вустами своєї голови Хайді Тальявіні на засіданні Парламентської асамблеї після трагічних подій під Дебальцеве нарешті спромоглося заявити, що «боєві зіткнення» поблизу Дебальцево свідчать про серйозне порушення мінських угод.
«Безсумнівно, зіткнення поблизу Дебальцево і в ряді інших районів після набрання чинності режиму припинення вогню в минулу неділю є серйозним порушенням угоди про припинення вогню, досягнутої в Мінську», – зазначила наївна європейка або їй зручно, щоб її такою вважали…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності