Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Дедалі більше людей тікає на заробітки з бідної і карантинної України

Не зважаючи на пандемію коронавірусу, що по новому охопила Україну та Європу, тисячі українських громадян штурмують українські кордони, вирушаючи в пошуках бодай трішки кращого заробітку, а ніж в Україні, – Європа не може відмовитися від дешевої української робочої сили.

У мережу щодня викладають фото довжелезних черг на україно-польському та інших західних кордонах держави. В цілому, вони мало різняться одне від одного.

Ось фото, зроблене у пішохідному пункті пропуску “Шегині”, яке опублікував публіцист Лукаш Ворзеха.

На фото з україно-польського кордону видно, як сотні людей стоять впритул один до одного, поспішаючи до Європи. Більшість із них без захисних масок. Ті, що їх мають, опустили нижче носа, або під підборіддя.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У коментарях люди зазначають, що така ситуація є типовою не тільки для цього пункту пропуску.

«Люди їдуть не від хорошого життя. Люди готові стояти у чергах годинами і погоджуватись на будь-яку роботу, щоб допомогти свої рідним. Хтось розрахуватись з кредитами, хтось покращити рівень життя», – зазначає у коментарях заробітчанин Павло.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності