Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Дефіцит снігу в Французьких Альпах спричинив закриття курортів

Французький гірськолижний курорт поблизу міста Ла-Самбуї в Альпах демонтує свої підйомники, оскільки через глобальне потепління лижний сезон скоротився до кількох тижнів.

Про це пише CNN.

Тепер невигідно тримати курорт відкритим, бо раніше сніг там був майже від 1 грудня до 30 березня, а минулої зими протримався тільки чотири тижні.

Місто спробує привабити туристів не тільки зимовим відпочинком, а й літнім. Курорт рекламуватимуть як місце для літнього туризму та відпочинку на природі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що на тлі глобального потепління у світі площа поверхні льодовика Мармолада в Доломітових Альпах на півночі Італії у 2022 році зменшилася до 112 гектарів.

Також нагадаємо, що експерти проаналізували 180 статей про вплив зміни клімату на смертність і дійшли висновку, що приблизно протягом наступного століття від кліматичних катастроф може загинути мільярд людей.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності