Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Демократ-ліберали почали цькування Маска за його керування Twitter (розблокування їх опонентів)

Через хаотичний підхід нового власника соцмережі Twitter до управління компанією більшість світових брендів призупинили співпрацю з соціальною мережею та відмовляються від розміщення там своєї реклами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на видання Financial Times.

Зазначається, що компанії поскаржилися на «вибірковий підхід Маска у контролі за контентом» та рішення про звільнення рекламників.

За даними видання, після масових звільнень у Twitter у агенцій не залишилося контактів із компанією Маска і вони майже не отримують від неї повідомлення. Інші поскаржилися, що рекламні системи погано працюють.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами одного із представників галузі, Маск спробував зателефонувати керівникам деяких брендів, щоб відчитати їх. В результаті інші вирішили скоротити свої витрати до мінімуму, щоб уникнути погіршення стосунків з Маском.

За інформацією Media Matters, 50 зі 100 найбільших рекламодавців призупинили або оголосили про свій намір призупинити витрати відтоді, як соцмережу очолив Маск. Уточнюється, що на ці 50 рекламодавців припадало 317 млн ​​доларів із 5 млрд доларів доходу Twitter у 2021 році.

Нещодавно повідомлялося, що новий власник компанії Twitter Ілон Маск оголосив «амністію» заблокованим обліковим записам, а головне – республіканцю Дональду Трампу, ЗМІ і соцмережі демократів якого так злісно досі блокують, а президент Байден прагне будь-якою ціною його ув’язнити.

Нагадаємо, що Маска також пророчать кандидатом у президенти США від Республіканської партії на виборах 2024 або вже 2028 року…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

22 листопада новий власник Twitter Ілон Маск презентував концепцію Twitter 2.0 з покращеним сервісом повідомлень.

Також відомо, що Ілон Маск планує нову хвилю звільнень у Twitter Inc, цього разу – у відділі продажів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності