Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Депардьє прийняв православ’я, хрестившись в російському соборі

MOSCOW, RUSSIA. APRIL 1, 2016. French actor Gerard Depardieu samples wine at a dinner at the Lastochka Restaurant. The Crimea-based wine-making company Legenda Kryma [Legends of Crimea] has presented Depardieu with a certificate of ownership for 10 grape vines in Crimea. Anton Novoderezhkin/TASS Ðîññèÿ. Ìîñêâà. 1 àïðåëÿ 2016. Àêòåð Æåðàð Äåïàðäüå âî âðåìÿ äåãóñòàöèè âèíà â ðåñòîðàíå "Ëàñòî÷êà". Àíòîí Íîâîäåðåæêèí/ÒÀÑÑ

Наприкінці минулого тижня скандальний французький актор і водночас громадянин Росії Жерар Депардьє, якого останні роки звинувачують у п’янстві, прийняв православ’я в соборі Святого Олександра Невського, розташованому в історичному центрі Парижа. Про це кореспонденту ТАРС повідомили в суботу в храмі.

“У нашій церкві в п’ятницю ввечері відбулося хрещення Жерара Депардьє”, – сказав представник собору. Він зазначив, що на церемонії були присутні близькі друзі артиста.

При цьому представник храму сказав, що “не може назвати, яке православне ім’я  Депардьє отримав при хрещенні“. “Це було несподіваною подією, але дуже приємною“, – зазначив священнослужитель. При цьому він підкреслив, що поки не готовий повідомити інші подробиці церемонії.

За свою кар’єру Депардьє, якому зараз 71 рік, знявся в 200 фільмах, в тому числі в російсько-французькій картині про Григорія Распутіна, грав в театрі. Він удостоєний різних премій, включаючи “Золотий глобус”, нагороди Венеціанського і Московського міжнародного кінофестивалів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Французький актор отримав російське громадянство в січні 2013 року. Президент Росії Володимир Путін тоді пояснив рішення про надання акторові громадянства РФ заслугами Депардьє перед російською культурою.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності