Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Депутат на сесії підірвав бойові гранати… – таке воно Закарпаття (ВІДЕО+21)

Сьогодні об 11 год. на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати під час засідання сесії.

Як повідомляє Національна поліція, за попередніми даними, сам «підривник» та ще одна людина загинули, понад два десятки людей зазнали поранень.

На місці інциденту працюють всі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Тривають першочергові слідчі дії.

У мережі з’явилося шокуюче відео підриву на засіданні: там видно, що депутат кинув гранати просто під ноги присутнім, які, вочевидь, навіть не встигли збагнути, що відбувається:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Депутат, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської громади, є представником партії «Слуга народу», це, зокрема, Сергій Батрин. Називають дві причини теракту: 1) відмовилися обирати його секретарем селищної ради; 2) виступав проти призначення чергової незаконної премії депутату від місцевого ОПЗЖ, якого вже не раз ловили на корупції та відпускали.

Раніш, 4 грудня, ми писали, шо у будинку в приватному секторі Подільського району Києва вибухнула граната, унаслідок цього загинув власник помешкання.

Ми повідомляли й ще про один інцидент з гранатою у столиці: 6 грудня у Святошинському районі Києва один з мешканців багатоповерхівки погрожував підірвати гранату, але врешті-решт був затриманий правоохоронцями.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності