Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Депутат-педофіл прикривався посвідченням працівника СБУ, забираючи дітей з інтернату

У Дніпрі група педофілів на камеру ґвалтували неповнолітніх дітей. Потім вони продавали відео збоченцям.

Про це повідомили у Нацполіції Дніпропетровської області.

Відзначається, що загалом у справі про зґвалтування фігурує 5 осіб. Чотирьох уже затримано. В помешканні одного із фігурантів напередодні правоохоронці провели обшук, під час якого вилучено докази сексуального насильства над неповнолітніми.

П’ятеро правопорушників виготовили понад тисячу фото та відеофайлів порнографічного характеру, зі сценами сексуального насильства за участі неповнолітніх. Від дій зловмисників постраждали п’ятеро дітей у віці від 10 до 14 років”, – повідомили у поліції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Депутат прикривався посвідченням працівника СБУ та забирав дітей із інтернату

Як повідомляє журналістка із Дніпра Наталія Власова, останнім затриманим у справі про педофілів є місцевий депутат Олександр Глебкін.

Під час обшуку в нього вилучили посвідчення працівника СБУ.

Йому інкримінують, крім інших, одну з найтяжчих статей КК – 152, частина 4. Це зґвалтування малолітніх, що спричинило важкі наслідки для здоров’я жертви. Термін до 15 років”, – зазначила журналістка.

Також Наталія Власова додала, що педофілам своїх дітей віддавала горе-мати. Вона ж у 2002 році сама стала жертвою педофілів. Інших неповнолітніх банда педофілів брали з інтернатів.  

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності