Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Депутат від «Свободи» купив найстаріший готель Львова

1299619Новим власником готелю «Жорж» (колишній «Інтурист») у центрі Львова стала Ольга Філатова-Кривецька, дружина народного депутата від ВО «Свобода» Ігора Кривецького.
За даними сайту сайту «Галицька правда» оформлення процедури купівлі-продажу готелю відбулося у першій половині грудня.
Офіційні дані Єдиного держреєстру підтверджують, що одноосібним власником ТОВ Готельний комплекс «Жорж» є Ольга Філатова-Кривецька. Її чоловік Ігор Кривецький є головою економічної ради ВО «Свободи», у 2012 році став депутатом Верховної Ради за списком «Свободи».
Готель «Жорж» є найстарішим готелем Львова. За даними сайту «Наші гроші. Львів», попередніми власниками були троє фізичних осіб – Мирослава Машталер, Олена Грущак та Юрій Демчина. У 2007 році готель приватизували за 16,5 млн. грн.
Ігор Кривецький є одним із найбагатших представників «Свободи». У Львові йому належить нічний клуб і кілька ресторанів, а також велика база відпочинку за містом. Згідно із його декларацією про доходи у 2012 році, річний дохід його сім’ї склав близько 3,5 млн грн.
За інформацією «НГ.Львів», мати Кривецького, 66-річна Ганна Кривецька, є співвласницею найдорожчого торгово-розважального комплексу Києва «Арена-Сіті».

Джерело: ZAXID.NET

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності