Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Депутата міськради з Тернопілля засудили до 3,5 років обмеження волі

На Тернопільщині резонансна справа, яка в суді розглядалася більше двох років, нарешті отримала розв’язку.

Йдеться про побиття депутатом поліцейського у грудні 2016.

Нагадаємо, тоді депутат Кременецької міської ради, активіст ГО «Народна рада» Олександр Гринюк разом із своїм однопартійцем відпочивали у місцевому клубі «Аква». Добряче випивши, вони викликали поліцію і поскаржилися на неякісний алкоголь, що їм нібито налили у закладі.

На місце події приїхали правоохоронці, але так і не розібравшись у ситуації, вирішили покинути приміщення, адже зрозуміло було, що відвідувачі клубу просто перебрали із випивкою.

Суд встановив, що подальший конфлікт спричинив сам Гринюк — коли слідчий (який згодом  став потерпілим) виходив із закладу, той став світити поліцейському в очі. Останній відвів руку депутата вбік, а він — накинувся ззаду і вдарив правоохоронця в обличчя.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Серйозних травм потерпілий не отримав, однак за скоєне депутату Кременецької міськрад доведеться відповідати, адже це був далеко не перший випадок його свавілля. Відтак, суд виніс вирок для Олександра Гринюка — обмеження волі на строк 3,5 років. Крім того, сторона відповідача має сплатити потерпілому матеріальну компенсацію у вигляді 20 тисяч гривень моральної шкоди.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності