Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

“ДЕПУТАТСЬКА БІЙКА РОКУ-2021”: першість здобуває свободівець… (відео)

В Україні вже давно стало доброю традицією поміж депутів усіх рівнів товкти одне одному пику, але бійка, що трапилася у цей четвер, 23 грудня, у Львівській районній раді претендує на першість не тільки цього тижня, але й у 2021 році. Не так за “спецефектами”, як за своєю наглістю – тут депутат-свободівець Богдан Федун, мабуть, ні намить не задумуючись про напслідки, напав на депутата від «Самопомочі» Станіслава Горуну, який є олімпійським призером з карате.

У Львівській райраді, де 23 грудня відбувалося засідання сесії, стався конфлікт між 27-річним депутатом від «Свободи» Богданом Федуном та 32-річним депутатом від «Самопомочі» Станіславом Горуною. Як видно з відео, шарпанина між двома депутатами переросла у бійку.

Депутат-свободівець Богдан Федун напав на Станіслава Горуну та був більш агресивним у бійці. Спершу Федун тримав Горуну за руки і хотів завдати удар головою, але не зміг цього зробити. Тоді свободівець почав копати суперника. Станіслав Горуна спершу намагався стримати нападника і не бив у відповідь, але через кілька секунд легко поклав Федуна на підлогу.

Інші депутати намагалися зупинити конфлікт словами: «Хлопці, та ви що здуріли?!», «Гов-гов-гов!» та врешті розборонили учасників бійки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Станіслав Горуна розповів журналістам, що конфлікт відбувся одразу після засідання сесії районної ради.

Богдан Федун спершу словесно почав ображати Станіслава Горуну, а потім кинувся до бійки.

«Він почав кричати, що я «вата». Я йому сказав: “Якби ти був нормальним чоловіком, ти би мені це сказав при особистій зустрічі, коли ми зустрічалися і обговорювали ці всі питання, а не зараз на камеру. А зараз ти себе поводиш як сопляк”. Він почав мене ображати і кидатися на мене. Попробував мене головою вдарити, потім коліном, рукою на мене замахнувся. Я просто повалив його на землю», – розповів Cтаніслав Горуна.

Відомий каратист, багаторазовий срібний та бронзовий призер чемпіонатів Європи, бронзовий призер Олімпіади у Токіо 32-річний Станіслав Горуна публічно виступив на захист іншої бронзової призерки Олімпіади Ярослави Магучіх, яка сфотографувалася разом зі суперницею-росіянкою. Горуна вперше став депутатом на місцевих виборах 2020 року, обраний до Львівської районної ради від «Самопомочі».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

27-річний свободівець Богдан Федун теж став депутатом уперше, офіційно тимчасово безробітний, був головою Львівського осередку Всеукраїнської громадської організації «Сокіл», брав участь у російсько-українській війні у складі добровольчого підрозділу «Карпатська січ».

ФОТО-ілюстративне

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності