Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Депутату висловили недовіру, – його колеги з Дрогобицької міської ради підтримали петицію громади

Депутати  проголосували за е-петицію дрогобичан, зареєстровану на офіційному інтернет-порталі міста у Єдиній системі місцевих петицій.

Про це повідомляється на сайті Дрогобицької міськради.

У петиції дрогобичани закликали депутатів ДМР висловити недовіру Народному депутату України від 121 мажоритарного округу Оресту Саламасі, а також його помічникам у зв’язку з бездіяльністю на виборчому окрузі та скерувати рішення до Верховної Ради України.

Менше ніж за тиждень е-петиція набрала необхідну кількість голосів громади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У четвер, 23 липня, депутатський корпус Дрогобицької міської ради під час пленарного засідання LXX сесії міської ради прийняв рішення про підтримку е-петиції та висловлення недовіри Народному депутату від Дрогобиччини Оресту Саламасі.

Під час сесії секретар міської ради Дрогобича Олег Хрущ зазначив, що за рік перебування Ореста Саламахи у статусі Народного депутата України від Дрогобиччини жодної зустрічі, навіть ознайомчої, з депутатським корпусом не відбулося.

Більше того, як йшлося під час сесії, Орест Саламаха не відгукнувся на офіційне запрошення усіх депутатів ради відвідати сесійне засідання для прийняття рішень з вирішення нагальних для регіону проблем.

За словами міського голови Дрогобича Тараса Кучми, за результатами розподілу коштів державного бюджету соціально-економічного розвитку Дрогобич не отримав жодних надходжень, напротивагу таким містам-сусідам як Самбір та інші.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також у результаті діяльності народного обранця кошти державного бюджету, які першочергово були призначені для будівництва стадіону “Галичина” у Дрогобичі, були перерозподілені на інші виборчі округи.

Вказав на недоліки у роботі нардепа й депутат міської ради, голова Координаційної ради блоку національно-демократичних сил Роман Курчик. Депутат наголосив, що особисто запрошував Ореста Саламаху на спільні засідання для того, аби поцікавитися позицією депутата щодо важливих для країни питань, зокрема актуального ринку землі. Однак, за словами Романа Курчика, депутат, попередньо давши слово прибути на засідання через 4 дні, не з`явився, а мобільні телефони у нього та помічників були вимкненими, інших засобів зв`язку з депутатом немає. Відтак Роман Курчик підкреслив, що у Ореста Саламахи відсутнє вміння дотримуватися слова.

Під час зустрічей з посадовцями і депутатами міської ради на бездіяльність та відсутність на окрузі Ореста Саламахи скаржаться й самі дрогобичани та нарікають на роботу його помічників.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності