Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДЕПУТАТИ-СВОБО­ДІВЦІ ПОСТАЛИ ЗА… ГАЗЕТОЮ?

Фракція ВО «Свобода» в обласній раді висловила свою підтримку редакції газети Івано-Франківської обласної ради «Галичина», з якою за 2 мільйони гривень судиться депутат від цієї політсили – Ярослав Ткачівський, а також і його дружина.

Про конфлікт комунальної газети з депутатом облради працівники «Галичини» заявили під час останнього пленарного засідання Івано-Франківської обласної ради.

Про це ми уже повідомляли в одному з попередніх номерів «ЗЛ»(№ 40 (69) від 23.10.2014 р.).

«Свободівці» кажуть: «Газета «Галичина» в усі часи, чи то за президентства Леоніда Кучми, чи за режиму диктатора Януковича, завжди об’єктивно висвітлювала події в регіоні та в Україні й доносила до людей правдиву інформацію про ті чи інші політичні перипетії в державі та проблеми економічно-соціального поступу краю».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відтак, з огляду на її майже 25-літнє чесне служіння своєму народові, газета має право на майбутнє.

«За теперішньої складної доби в історії України будь-які інсинуації щодо редакції «Галичини» є вкрай шкідливими для спільної справи всіх національно-патріотичних сил – оборони держави. Вони неприпустимі, оскільки перешкоджають колективові видання виконувати свій професійний обов’язок, такий значущий для розвитку громадянського суспільства», – йдеться у зверненні, підписаному головою обласної організації ВО «Свобода» Василем Поповичем.

Сам же депутат Ткачівський після такої заяви колег покинув рідну фракцію «Свобода». Про це він нещодавно заявив в ефірі новин ТРК «3-студія».

«Проти мене, як члена фракції виступають, не ознайомившись з суттю справи. Оскільки треба завжди слухати дві сторони. Для того є змагальність сторін у такій конституційній інституції як суд. І відповідачем у справі є редакція газети «Галичина», яка цькує мене, мою родину, в пресі, інших ЗМІ. Були акції протесту в будинку правосуддя, сесійній залі. Гадаю також, що не без відома керівництва партії, зокрема Василя Поповича, голови облради «свободівця» Василя Скрипничука. Оцей розголос і галас є своєрідним тиском на суд», – пояснив свою позицію Ткачівський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності