Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДЕРЕВ’ЯНКО ПОПАВСЯ?

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Дерев`янко став героєм інформагенції «Корупція інфо» у зв’язку з тим, що 17 червня приїхав на роботу до Верховної Ради на Mercedes S600, який вартує щонайменше 4,5 мільйонів гривень.

Фото нардепа, який виходить із елітного автомобіля, опублікували на сторінці проекту Депутати.ФотоЛікс.
«Цього люксового Мерсе­деса S600, вартістю понад 4,5 млн. грн., у Дерев`янка в дек­ларації не знайшлося. Можливо, він його придбав за ті 200 тисяч гривень, які заробили він та його сім`я за рік? Чекаємо на коментарі, що дали покататися друзі, – йдеться у підписі до фото», – пише інформагенція.

Нагадаємо, Юрій Дере`вя­н­ко – народний депутат України 8-го скликання, позафракційний, член комітету з питань запобігання та протидії корупції, член Ради партії «Воля», засновник «Всеукраїнського благодійного фонду ім Юрія Дерев`янка», тобто «себе самого».

Джерел: Корупція.Інфо

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності