Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Держава надасть усім доступ до Єдиного порталу вакансій…

Державний центр зайнятості цього року запустить застосунок, який даватиме доступ до Єдиного порталу вакансій.

Про це повідомила директорка Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк.

За її словами, цього року Державний центр зайнятості запустить мобільний застосунок Служби зайнятості.

«Цьогоріч запустимо мобільний застосунок Служби зайнятості, де кожен українець, незалежно від реєстрації, зможе знайти для себе всю необхідну інформацію про Службу зайнятості, послуги, зокрема буде довантажено і Єдиний портал вакансій. Упевнена, що це спростить комунікацію на ринку праці між претендентами та роботодавцями, залишивши в минулому бюрократичні складнощі», – розповіла Жовтяк.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Директорка Державного центру зайнятості також повідомила, що мета установи у 2024 році – зацифрувати й спростити всі чинні послуги та сервіс, а також усунути паперовий документообіг, де він залишається частиною обслуговувального процесу.

«Ми напрацювали нову технологію обслуговування клієнтів, яку плануємо незабаром втілити в життя. Маємо намір зробити частину наших послуг у дистанційному обслуговуванні, оскільки не завжди доречним є фізичний візит людини до центру зайнятості, особливо коли для неї відсутні пропозиції бажаної роботи. Наша амбітна мета – змінити все цього року. І це дає поштовх до оптимізації наших дій. Наприклад, якщо ми підберемо для людини пропозицію роботи, то кар’єрний радник дистанційно через електронний кабінет клієнта зможе скерувати її на співбесіду до роботодавця. А роботодавець, через свій електронний кабінет зможе відправити відгук на такого кандидата», – сказала Жовтяк.

Протягом 2023 року у країні зареєстровано 483,2 тисяч безробітних, що на 45,6% менше, ніж роком раніше.

Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством економіки оновили класифікатор професій у галузі ІТ-технологій. До переліку додали близько 30 нових фахів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Свої оголошення на рекрутингових ресурсах розміщують 389 підрозділів Сил безпеки й оборони України. Актуальних вакансій вже – 1847, в середньому на 1 вакансію надходить 9 відгуків.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності