Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Держсекретар США вже святкує поразку рф?

московія вже зазнала поразки, адже її наміри стерти Україну з мапи, знищити її як незалежну державу, підкорити укранців провалились і зробити це агресору не вдасться ніколи, заявив Державний секретар США Ентоні Блінкен у інтерв’ю Бенджаміну Холлу на телеканалі Fox News.

Такою була відповідь дипломата на питання журналіста щодо глухого кута, в який, на його думку, зайшла ситуація на полі бою.

Разом із тим, Ентоні Блінкен висловив переконання, що саме успіх України на полі бою може стати найкращим і найшвидшим шляхом до перемовин щодо стійкого та справедливого миру.

«Ми знаємо, що українці планують контрнаступ у найближчі тижні. Давайте подивимось, що буде», — додав посадовець.

Раніше в інтерв’ю Ентоні Блінкен заявляв, що рішення про повернення Криму має прийняти Україна. А США разом з багатьма іншими країнами будуть підтримувати Україну та захищати її територіальну цілісність, суверенітет і незалежність.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

московитська автократія та її повномасштабне вторгнення на територію України, за словами Держсекретаря, є безпосередньою загрозою для інтересів Сполучених Штатів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності