Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДЕШЕВШЕ ЛІТАТИ ДО КИЄВА З ХЕРСОНА ЧИ УЖГОРОДА, А ВІДПОЧИВАТИ ЗА КОРДОНОМ

Авіакомпанія Мотор Січ опублікувала на своєму сайті розклад рейсів Київ-Херсон. Польоти розпочнуться з 10 липня і будуть виконуватися три рази на тиждень по понеділках, середах і п’ятницях на літаках Ан‑24, повідомляє avianews.com.
Виліт з Києва передбачений о 11.00, повернення з Херсона до столиці – о 14.30, час в дорозі – 1 година 30 хвилин.

Також на завершальній стадії знаходяться переговори про відкриття рейсу Херсон-Львів. Планується, що виконувати їх буде також Мотор Січ.

Крім того, авіакомпанія виконує рейси Херсон – Київ. Вартість перельоту на відстань в 630 кілометрів складає 1239 гривень.
Як відомо, перельоти з аеропорту «Івано-Франківськ», що перебуває в концесії ТОВ «Скорзонера», виконує авіакомпанія «Дніпроавіа». Вартість перельоту в 450 кілометрів до Києва становить понад дві тисячі гривень. Тож і виходить, що нині долетіти до Києва з Херсона та Ужгорода значно дешевше, ніж з Івано-Франківська, як і дешевше відпочивати за кордоном ніж на «Буковелі», який так само належить ТОВ «Скорзонера»

За матеріалами Галки

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності