Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Детально про коронавірусну вакцину “MADE IN UKRAINE”

Українську вакцину проти коронавірусу запустять у виробництво в Харкові у 2022 році.

Про це заявив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

За його словами, в Харкові вже розпочався монтаж лінії для виробництва інактивованих вакцин проти грипу та проти COVID-19.

«Це одна з перших. І на етапі підписання меморандум про інвестицію набагато більшу. До кінця цього року ми точно будемо знати чіткі дедлайни виробництва вакцин, але наступного року з лінії зійде перша українська вакцина», – сказав Ляшко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше повідомлялося, що харківське підприємство «Лекхім» у 2022 році планує запустити виробництво вакцин у наповнених шприцах, в тому числі і вакцин проти COVID-19. Зокрема, вироблятимуть вакцину Coronavac китайської фармкомпанії Sinovac Biotech.

Нагадаємо, Іспанія почне виробляти власну вакцину від коронавіруса. Препарат буде створено фармацевтичною компанією HIPRA. Вакцина буде універсальною, оскільки вона була розроблена з урахуванням різних штамів і на сьогоднішній день продемонструвала дуже гарні результати.

МОЗ запропонував уряду не обмежувати роботу закладів господарювання у «червоній» зоні карантину, якщо їх працівники та відвідувачі нададуть сертифікати вакцинації від коронавірусу.

Також повідомлялося, що вакцина від коронавируса компанії Pfizer для дітей може з’явитися найближчими тижнями. Препарат такий же, що і для дорослого населення, але з меншим дозуванням.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності