Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Дідове літо” йде в Україну, а зима поки відкладається, – гендерна газова політика

Останній тиждень жовтня видався прохолодним, але ближче до вихідних синоптики обіцяють знову потепління – вчетверте цієї осені “бабине літо”, яке жартома вже називають “дідовим”:

«Тепло ми очікуємо саме наприкінці тижня. Зараз у нас так, похолодання, до нас зайшла холодна арктична повітряна маса, але буквально за кілька днів усе ж таки буде вже трошки змінюватися погода, відповідно, більш тепла повітряна маса буде панувати на нашій території», — розповіла український синоптик Наталія Птуха.

«Температура вранці вже зі вчорашнього дня у столиці опустилася нижче нуля. Тобто закінчився безморозний період. Він тривав у цьому році 219 днів, починаючи з 13 березня, і ось до вчорашнього дня. Бо вчора вночі вже температура була -1 °C. Так само, як і сьогодні», — відмітила Птуха.

Очікувати потепління можна вже найближчими вихідними, а за прогнозами, тепло буде і у перші дні листопада:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«За попередніми розрахунками потепління затримається і на початок листопада. Тобто початок листопада може бути доволі такий приємний, комфортний, ще без морозів. Звичайно, це все буде уточнюватися, але там вже трошки буде змінюватися синоптична ситуація в плані опадів, і на наступному тижні вже їх може бути дещо більше. Тобто це поле високого тиску, і антициклони, які зараз впливають на нашу територію, забезпечують нам ясне небо, спокійну погоду, будуть потрохи відступати, але до кінця жовтня у нас ще без опадів, і наприкінці, саме на вихідні очікуємо на потепління».

«Бабиним літом це вже, звичайно, складно буде назвати, вже все ж таки листопад, але примруживши око, можна буде», — заспокоює синоптикиня.

Здається, що сама погода співчуває Україні із її газовою кризою, а також, чому, коли було “бабине літо”, не може бути ще й “дідового” – гендерна політика, значить гендерна у всьому!

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності