Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДІТИ МЛІЛИ НА ЛІНІЙКАХ… ЧЕРЕЗ ПОЛІТИКІВ

Для когось 1 вересня здається святом, але цьогорічний Перший дзвоник, певно, запам’ятається багатьом дітям і батькам з іншого боку…

У цю спекотну днину, коли стовпчик термометра сягав +34 С, управління освіти «європейського Львова», мабуть, вислуговуючись перед нинішньою і прийдешньою після 25 жовтня «новою» владою, змусило дітей та їхніх батьків на лінійках слухати виступи місцевих політиків та меценатів, які тільки намагаються таким стати.

Як наслідок в кількох школах від спеки та перевтоми на лінійці, яка за логікою мала б тривати не більше 30 хв., а не по годині і довше, зомліли діти і навіть дорослі…

Так одна з дописувачів Фейсбук Вікторія Балицька, виставивши кілька світлин, написала: «Andriy Rikota, ваша промова була найкоротшою, це ціную. А сам спосіб піару – ні! Може досить самостверджуватися на дітях!? Ірина Яремко, поважаю тебе і підтримую, але вибач, не в школі)

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Священик, який говорив довго і кропив довго, – зайвий. Віра – справа інтимна.

Тривало це все трохи більше 40 хвилин. Чому це не скоротити до 15-20-ти, зважаючи на спеку. Та й без спеки..
Мій Нестор, затиснений з всіх сторін дітками, стояв з побілілими губками, соромився сказати що йому зле… В клас після того дзвоника категорично відмовився йти. Пішли додому.

P. S. тегую Андрій Садовий, Галина Слічна, бо навряд чи директорка сама обирала цей формат свята.
Ракурси фото вибрані так, щоб не було видно облич дітей».

Зауважимо, що подібні ситуації не були поодинокими й у сусідніх з Львівщиною областях, про що свідчать соцмережі. Хоча, можливо, таке відбувалося скрізь по Україні. Але чи варто кандидатам у депутати і представникам влади вправлятися в ораторських здібностях у такий спосіб ще й перед дітьми?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності