Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДІВОЧА ПАМ’ЯТЬ ПАЛІЙЧУКА ТА ПАРФАНА

Нещодавно в ефірі телеканалу РАІ два нинішні кандидати від «Укропу» Микола Палійчук (мер Яремче 2002—2007 рр., голова Івано-Франківської ОДА 2007—2010 рр. та нині голова прикарпатської обласної організації згаданої партії) і його постійний соратник Тарас Парфан заявили, що у списку кандидатів у депутати до Івано-Франківської облради, яких висунула обласна організація БПП-«Солідарність», опублікованому на сайті «Галицький кореспондент» після партійної конференції, зазначений Буджак Василь Степанович (від Коломийського району), який на парламентських виборах далекого 2006 року йшов як член партії «Держава» і балотувався у Народні депутати України у виборчому списку блоку «Держава – ​Трудовий Союз» під номером № 58.

«Держава» – ​це партія, яка сповідує «двойное украинско-российское гражданство», «закрепление двуязычия в нашей стране», «идею федерального устройства Украины», «упрочение политических и экономиче-ских связей с Россией», а також ініціювала надання «русскому языку – ​законный статус», – повідомили вони.

Неабияк тішить така уважність обох кандидатів до чужих списків.

Проте, мабуть, їм не слід забувати, що й нині діючий Президент України Петро Порошенко, був одним з співзасновників Партії регіонів, що ніяк не завадило йому після Революції Гідності стати президентом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А скільки партій за свою політичну кар’єру поміняв нині діючий нардеп від БПП і олігарх Ігор Насалик, певно, відомо тільки йому самому та Господу Богу? І це не завадило Насалику двічі бути обраним міським головою Калуша і стати його легендарним мером. А нині цей чоловік від цього ж БПП балотуватиметься вже на мера Івано-Франківська.

Також від партії Блоку Петра Порошенка у 2014 році до Верховної Ради по мажоритарному окрузі в тому ж Івано-Франківську був обраний олігарх Олександр Шевченко, який, будучи представником нині опального мільярдера Ігоря Коломойського, наважився на вихід з парламентської фракції БПП лише кілька тижнів тому. І це теж не заважає Шевченку висуватися в мери Івано-Франківська від партії «Укроп», саме яку в студії і представляли Палійчук та Парфан.

Натомість у цей же час в соцмережах люди почали активно обговорювати уже іншу кандидатуру від «Укропу», Миколу Кучернюка, який позує на численних бордах як кандидат до Івано-Франківської міської ради. Виявляється, що він був членом Медведчукової СДПУ(о) та сателіта ПР – ​ Партії розвитку України. Звісно, що після такого конфузу Кучернюка викреслили зі списків, але рекламні борди ще залишилися…

Кажуть, що через подібний конфуз з міського в список до обласної ради попав лідер т.зв. Самооборони Івано-Франківська Юрій Лоп’янецький, а все через те, що на відкритті Музею Небесної Сотні представники Самооборони його не признали і послали до свого «Укропу» на очах у «мецената»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ось після такого й скажи, що не правдиве біблійне прислів’я про чоловіка, який в чужому оці скалку бачить, а у власному колоди не помічає. Чи, можливо, то все «дівоча пам’ять»?

Будь-які вибори – ​це час пошуків, збору і виливу назовні усіх можливих видів, в тому числі й не завжди підтвердженого та навіть вигаданого, компромату.

То ж, панове, мабуть, скоро нам ще не таке доведеться почути, побачити та прочитати?!

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності