Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ДЛЯ ЧОГО ІСНУЮТЬ КОМУНАЛЬНІ ЗМІ?

gall

Українці, яких чи не щороку змушують за щось або когось голосувати, здавалося б, звикли до всього: безглуздої, часто відверто ідіотської, реклами, переважно виссаних з пальця рейтингів партій і кандидатів, буцімто визначених в результаті соцопитувань, яких насправді ніхто не проводив. Звикли до передвиборчих маніпуляцій з допомогою «незалежних» ЗМІ та до зомбування і звичайнісінького їхнього підкупу, який для багатьох ледь не перетворився чи не в основне джерело доходів.

Так нещодавно в Івано-Франківську на багатьох біг-бордах з’явилося зображення рейтингів основних кандидатів на міського голову ласого обласного центру, серед яких буцімто лідирує діючий нардеп і олігарх, представник провладної сили – «БПП-Солідарність», Ігор Насалик. І як не дивно, та чомусь цей сумнівний рейтинг саме розміщено під логотипом… комунальної газети Івано-Франківської обласної ради «Галичина»!

Фактично такий спосіб реклами і водночас підсвідомого зомбування виборця за два тижні до дня виборів, що перемогти має саме цей кандидат, можна вважати ноу хау сучасних виборчих технологій. Звісно, що рейтинги й раніше малювали і використовували для гри з підсвідомістю виборця, але досі їх публікували у газетах, на сайтах, зачитували у теленовинах. А тут, бах, і на біг-бордах розмістили…

Таке нахабство з боку самовпевненого провладного кандидата і комунального ЗМІ (застосування адмінресурсу?), що дало добро на використання власного логотипу, не могло не викликати шквалу обурень в соцмережах, де жваво обговорюються фото зі згаданими бордами та все частіше лунає думка: а чи доцільно з місцевого бюджету (наповнюється за рахунок податків, сплачених громадою) і далі фінансувати комунальні ЗМІ, раз вони причетні до таких брудних технологій?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності