Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ДЛЯ ДЕПУТАТСЬКИХ ЛЕКСУСІВ СВІТЛОФОРІВ ТА ПЕРЕХОДІВ НЕ ІСНУЄ

Минулої п’ятниці, 8 жовтня, біля 17.00 в Івано-Франківську водій «Лексуса РХ350» на вул. Бандери, на регульованому пішохідному переході допустив наїзд на неповнолітніх дівчат.

Про це повідомили в управлінні НС ІФ ОДА.

Дівчинку 2002 р. н., прож. вул. І. Франка, яка внаслідок наїзду доставлена в ОДКЛ із діагнозом: забій правого колінного суглобу.

Дівчинку 2002 р. н., прож. вул. Гарбарська, яка внаслідок наїзду доставлена в ОДКЛ з д-з: СГМ, забій м»яких тканин обличчя, правого передпліччя, ділянки лівого кульшового суглобу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Дівчинку 2002 р. н., прож. вул. С. Бандери, яка внаслідок наїзду доставлена в ОДКЛ з д-з: СГМ, забій м’яких тканин обличчя, правого колінного суглобу.

До слова, дівчата перетинали проїжджу частину дороги по регульованому пішохідному переході на дозволений сигнал світлофора. Як наслідок, неповнолітні отримали травми та були доставлені до обласної дитячої клінічної лікарні з діагнозами забої колінного суглобу, м’яких тканин обличчя, передпліччя.

З даного приводу водій пояснив, що не побачив пішоходів через автобус, який рухався у лівій смузі, та закрив оглядовість пішохідного переходу.

Як згодом вдалося з’ясувати, винуватцем ДТП є депутат Косівської районної ради 63-річний Михайло Іванович Данилюк. Чоловік, хоча є безпартійним, у 2010 році був обраним депутатом від «Української партії», яку на той момент в області очолював нинішній нардеп і кандидат в мери Івано-Франківська Ігор Насалик.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відомо, що Михайло Данилюк є підприємцем, директором ПП «Гош», яке здійснює діяльність в сфері оптової торгівлі, ресторанному бізнесі, наданні послуг оренди нерухомого майна. Також є дані, що підприємство виробляє будівельні металовироби.

Зазначимо, що у 1998–2006 роках Михайло Данилюк протягом двох каденцій був депутатом Івано-Франківської обласної ради.

Тому сподіватися, що винний у ДТП депутат-мажор понесе заслужене покарання, мабуть, не доводиться?

Підготував Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності