Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Для вагітних та молодих мам можуть змінити правила прийняття на роботу

Верховна Рада України має намір встановити, що при укладенні трудового договору вагітні та особи, які мають сімейні зобов’язання з дітьми до 3 років, звільняються від випробування для перевірки їх кваліфікації.

За прийняття за основу законопроекту №1639 від 26 грудня 2014 року проголосували 234 депутати при мінімально необхідних 226.

Також документом планується встановити, що випробування не встановлюється при прийнятті на роботу осіб, обраних на посаду, переможців конкурсного відбору, осіб, які пройшли стажування при прийнятті на роботу з відривом від основної роботи, осіб, з якими укладається строковий трудовий договір.

Крім того, передбачається, що якщо в рамках випробувального терміну встановлено невідповідність працівника займаній посаді – роботодавець зобов’язаний попередити його про звільнення не менш ніж за 3 дні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, сьогодні нардепи підтримали в першому читанні і в цілому законопроект 2011 «Про внесення змін до статті 23 закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»(щодо посилення захисту прав дітей-інвалідів)», а також повернули вченим пенсії, які раніше були скасовані.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності