Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Дмитро Шлемко: чи витримає майдан випробування часом?

2013-12-26_155730Народний депутат України Дмитро Шлемко переконаний, що сьогодні Євромайдан уже пройшов точку неповенення і на разі головним, як для влади, так і для опозиції є те чи витримає майдан випробування часом.
Про це політик повідомив сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську.
За словами Шлемка, силовий варіант розвитку подій на майдані був недопустимим, адже ніхто не гарантував, що проти мітингувальників не буде застосовано фізичну силу.
«Ніхто не гарантував, що радикальні дії не могли призвести до ще більшого радикалізму зі сторони влади. Янукович – це не Кучма. Між ними не можна поставити знак дорівнює», – зауважив політик.
Окрім того, за його словами, опозиція мирними протестами домоглася неможливості розколу України.
Щодо прдальшої долі Майдану, то Шлемко переконаний, що він інснуватиме й далі. За його словами результатом Євомайдану вже стало відродження української нації, формування українськго суспільства і національної ідеї.
Надалі опозиціонери планують тиснути на представників провладної більшості у ВРУ, домагатися переформатування більшості конституційним шляхом і таким чином вирішення політичної кризи у парламентський спосіб, клопотати перед ЄС за введення персональних санкцій до окремих українських політиків, а також працювати із українцями на сході України.

Фіртка

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності