Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

До Дня Незалежності?! – відмовилася від українського громадянства олімпійська чемпіонка Оксана Баюл

Несподіваний і доволі неприємний подарунок до Дня Незалежності України зробила усім громадянам російськомовна українська олімпійська чемпіонка фігуристка Оксана Баюл – вона відмовилася від українського громадянства.

Я це роблю. Я так схвильована. Пора. Я більше нічого нікому не доводжу. Ні так ні. Головою в бортик без мене”, – написала Баюл в Instagram.
Своє рішення вона пояснила тим, що згідно з українським законодавством, “якщо громадянин України набуває громадянство іншої держави, така особа, як і раніше визнається громадянином України лише в правовідносинах”.
Я відмовляюся від українського громадянства”, – наголосила спортсменка, яка проживає у США з 1994 року.
Перед цим вона начебто образилася на президента Володимира Зеленського за відсутність запрошення на святкування 30-річчя Незалежності України.
Нагадаємо, Баюл неодноразово мала проблеми зі спиртним.
У Сполучених Штатах Баюл відбувала покарання за п’яне ДТП.
Погляди Баюл достатньо суперечливі. З одного боку, вона підтримувала українців під час Революції Гідності, з іншого – прихильно ставиться до РФ.
2010 року вона повернулася на Батьківщину й почала викладати у Національному педагогічному університеті імени Михайла Драгоманова, проте вже за чотири місяці повернулася назад до США.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності