Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

До ДРУГОЇ РІЧНИЦІ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ до Києва прибули гості

Хоча американські мікросхеми знаходять й досі в російських ракетах та дронах, США таки ввели нові санкції проти рф. Та, чи не вартує також негайно ввести санкції проти зрадливої Польщі?!

А сьогодні разом з президенткою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн, до Києва, з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, з візитом прибули ще троє лідерів країн заходу.

Як пише видання Reuters, щоб продемонструвати солідарність з Україною, з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення росії, до Києва також прибули:

Джорджія Мелоні, прем’єр-міністра Італії;

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джастін Трюдо, прем’єр-міністр Канади;

Александр Де Кроо, прем’єр-міністр Бельгії.

Reuters, з посиланням на італійський уряд, додає, що лідери західних країн прибули до Києва вночі із Польщі.

Варто також додати, що вчора, 23 лютого, з візитом до України прибули:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Метте Фредеріксен, прем’єр-міністр Данії;

Чак Шумер, лідер більшості в Сенаті США, демократ.

Як розповідав прессекретар президента України Сергій Никифоров, 24 лютого очікуються багато візитів лідерів інших країн до нашої країни. Окрім того, заплановане засідання за участі України та «Групи семи».

На 25 лютого готується також дещо особливе – пресконференція за участі топспікерів від влади, військово-політичного керівництва, прем’єр-міністра, голови Верховної ради, Служби безпеки України, Головного управління розвідки, Міністерства стратегічної промисловості, Офісу президента й особисто президента. Планують порушити питання майбутнього армії, її розвитку, запровадження сучасних технологій, вступу до Європейського союзу (ЄС), а також НАТО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також додамо, що 23 лютого до України прибула прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен приїхала до України. Разом із президентом України Володимиром Зеленським вона відвідала Личаківський цвинтар у Львові.

Лідер більшості в Сенаті США, демократ Чак Шумер прибув до України 23 лютого.

Раніше віцепрезидент німецького Бундестагу Катрін Герінг-Екардт прибула в Україну з візитом.

Нагадаємо, що президент Франції Емманюель Макрон відклав візит до Одеси та Києва, запланований на 13-14 лютого.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

10 січня президент Володимир Зеленський провів телефонні перемовини з лідером Франції Еммануелем Макроном. Тоді вони обговорили «Артилерійську коаліцію» та домовились про підготовку майбутнього візиту французького колеги до України.

Також нагадаємо, що Франція завершує роботу над угодою про гарантії безпеки для України на кшталт тієї, що підписав недавно прем’єр Великої Британії Ріші Сунак.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності