Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

До двох козацьких фестивалів готується Дніпропетровщина

У Дніпропетровській області проведуть 2 козацьких фестивалі. Так на День Незалежності України та День Державного прапора ДніпрОДА організовує цікаві заходи для жителів Дніпра, області та гостей.

13 СЕРПНЯ – ФЕСТИВАЛЬ КОЗАЦЬКОЇ ПІСНІ
13 серпня в парковій зоні поруч з меморіальним комплексом в селі Богуслав під Павлоградом пройде обласний фестиваль «Козацькі пісні Дніпропетровщини».

Виступить не менше 16 учасників з громад Дніпропетровщини та інших областей. Крім виступу артистів на місці будуть експозиції народних майстрів, фотозоні і інтерактивна зона. На місці працюватиме фотограф, який зніме те, що відбувається. Також можна буде отримати сувеніри: фірмові значки або віяла, паперові кепки. Для артистів будуть подарунки та дипломи. На це виділять до 240 тис. грн.

22 СЕРПНЯ – SIRKOMEGAFEST
У Дніпрі 22 серпня пройде фестиваль SirkoMegaFest «Доблесть отамана Сірка – на крилах Незалежності». Місце проведення – на території колишньої Новобогородицької фортеці (вул. Кадрова) в селі Шевченко Самарського району Дніпра. З 10:00 до 14:00 пройдуть виступи колективів художньої самодіяльності Дніпропетровської області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 14:00 до 20:00 працюватиме на місці Козацький Похідний Музей. Приблизно з 14.00 до 14:30 на місці буде козацький струг (маленький корабель з веслами) з 2 гарматами.

З 14:30 до 22:00 буде концертна програма, в ході якої виступлять традиційні і автентичні виконавці (не менше 3), а також соло-виконавці козацьких і патріотичних пісень (не менше 4 виконавців), фолк-етно-поп групи (не менше 3) і хореографічний колектив. Крім них очікуються виступи артистів оригінального жанру (козацькі бойові мистецтва, вогняні шоу і т.д.).

Хедлайнери фестивалю виступлять з 19:00 до 22:00. На фестивалі будуть ведучі та культурна програма. Поки що не уточнюється, які виконавці виступлять. На проведення фестивалю готові витратити до 300 тис. грн.

А також, вже 23 СЕРПНЯ – СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА
У Дніпрі 23 серпня для святкування Дня Державного прапора на пр. Д. Яворницького (між історичним музеєм і НТУ «Дніпровська політехніка») поряд з прапором України пройдуть офіційні заходи з 9.00 до 12.00 ранку. Для цього встановлять сцену і необхідне обладнання. Буде вестися пряма трансляція, а також відео знімуть і дрони. Про те, що буде в програмі, не уточнюється. На ці святкові виступи планують виділити до 260 тис. грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності