Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

До Криму прибули перші труни з Сирії

В окупований Севастополь привезли перші 10 тіл загиблих у Сирії російських військовослужбовців.

Про це повідомляють добровольці сотні «Крим» з посиланням на людину, яка була присутня на панахиді, пише «Апостроф».

«У Севастополь прийшло 10 трун. Вгадайте звідки? Із Сирії», – ​повідомило джерело.

Нагадаємо, Пентагон зафіксував, як сім транспортних російських літаків приземлилося на сирійському аеродромі поблизу Латакії. Також у Сирії «засікли» російських солдатів без розпізнавальних знаків. Раніше російські військові, зокрема, з Криму виставляли в соцмережах фото із бойових точок у Сирії. Після цього Росія була змушена визнати, що постачає туди зброю і людські ресурси.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А декотрі політологи застерігають наївних українців: участь Росії у сирійському конфлікті не робить сирійських мігрантів союзниками нашої держави, адже здорові чоловіки, які прикриваючись дітьми та жінками тікають від війни і відмовляються воювати за свою батьківщину, усюди вважаються дезертирами і зрадниками, а такі не можуть бути чиїмись союзниками.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності