Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

До Прикарпаття випадково завітав Саакашвілі, саме перед Порошенком…

Напередодні візиту на Прикарпаття тепер вже офіційного власника телеканалу “Прямий” Петра Порошенка, до Івано-Франківська чисто випадково завітав Михайло Саакашвілі.

Одіозний політик вкотре поселився в готелі “Надія”.

Фото з колишнім президентом Грузії, екс-губернатором Одещини і головним реформатором опублікували на сторінці готелю “Надії” у Фейсбук, написавши: “Раді зустрічати в NADIYA Hotel  колишнього Президента Грузії – Mikheil Saakashvili”.

Нагадаємо, що в серпні минулого року третій президент Грузії і глава виконкому Нацради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі заявив, що повертається в Грузію.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Яка мета візиту Саакашвілі в область, є невідомо. Натомість відомо, що 23 лютого свій День народження святкує екс-президент України Віктор Ющенко, який любить його щороку проводити у своєму маєтку в Карпатах, і частим гостем на цих святкуваннях є його грузинський колега.

А цього року це ще й випадково співпало із візитом в область ще одного колишнього президента – Петра Порошенка.

Чи не випадково?

Сходка?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності