Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДОБРАЛИСЯ ВЖЕ Й ДО МОЧАРІВ ДОВКОЛА ОЗЕРА

Цього вівторка в обласному центрі Прикарпаття на засіданні комісії із спірних питань генплану обговорили призначення земельної ділянки (мочарів) біля міського озера (з боку, котрий веде до вулиць Короля Данила, Ленкавського, Південний Бульвар, Гурика).

Згідно пропозиції Є Іваненко та організації «Центр розвитку міста», громадськість попрохала спеціалістів залишити цю тереторію зеленою зоною чи збудувати тут спортивний зал або дитсадок, яких сьогодні так не вистачає місту, що росте.
Проте на сьогодні ця земля знахожиться в оренді і на ній планують будувати черговіповерхівки.

Представник БК «ВамБУД» Микола Ковальчук, подав комісії уже розроблений проект будівництва, який передбачає для спільного користування облаштування спортивних залів, кортів, катків та ін.

Але міським архітекторам його проект не сподобався, бо на їхню думку забудову потрібно як мінімум в три рази зменшити, інакше паркова зона перетвориться у черговий мікрорайон міста, яке уже й так втратило значну частину своїх рекреаційних зон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фахівцям запропонували проголосувати за те щоб залишити цю територію зоною зелених насаджень або облаштувати її 50 на 50 – з частковим розподілом житлових та зелених зон. Проте ні однієї з цих пропозицій спеціалісти не підтримали, тому тепер вирішуватимуть це спірне питання на сесії Івано-Франківської міськради непідкупні місцеві депутати, половина голосів котрих належить фракції «Свободи». Отож, як говориться: тепер їм і карти в руки, нехай доводять, що вони варті того, щоб ще раз попасти у міську раду.

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності