Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Добровільно-примусова вакцинація, тепер рейди щодо масочного режиму, а що далі?

Головний санітарний лікар України Ігор Кузин попередив, що в столиці і регіонах будуть проводитися «рейди» для контролю дотримання масочного режиму.

Про це він розповів медичному експерту ЮНІСЕФ Катерина Булавінова.

«Ми будемо починати з показових рейдів. Ми дійсно розуміємо, що в аеропорту Бориспіль зараз не контролюється абсолютно нічого», – вказав він.

За його словами, у зв’язку з ситуацією будуть «вводити механізм таких рейдів» на критичні об’єкти інфраструктури. Також Кузін додав, що робити це будуть і на рівні областей. «Для того, щоб працювати разом з Національною поліцією і допомагати їм фіксувати такі випадки», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше у МОЗ повідомили, коли в Україні скасують масковий режим.

МОЗу, який сьогодні очолюють т.зв. “соросята” на чолі з протеже американської вченої медсестри-реформаторки Уляни Супрун – Віктор Ляшко байдуже твердження вітчизняних лікарів, що приблизно так само маски захищають від коронавірусу, як труси від поносу, але:

нещодавно у Сінгапурі британця засудили до тюремного терміну за відмову носити маску. 40-річного Бенджаміна Глінна відправили за ґрати на 6 тижнів.

А в Палаті представників США група республіканців, партії від якої був висунутий Трамп, демонстративно відмовилася вдягати маски у сесійній залі, незважаючи на повернення маскового режиму через «Дельта» штам коронавірусу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності