Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Дочки пригожина скаржитимуться батькові на брата, який відбирає у них спадщину ?!

московитські ЗМІ повідомляють, що єдиним спадкоємцем пригожина став його син – 30-річний Павло. Він уже оголосив про це.

Тим часом доньки “кухаря путіна” залишилися ні з чим і кажуть, що будуть жалітися батьку (!), що брат підробив документи спадщини (що дає право на життя чуткам, що пригожин імітував свою загибель, а тепер його бачили на одному з островів Тихого океану). Водночас вони ще можуть спробувати відсудити щось у Павла.

Тим часом за активи ватажка вагнерівців вже конкурують ГРУ та служба зовнішньої розвідки. Прогнозують, що служба зовнішньої розвідки росії, вочевидь, контролюватиме пропагандистські ресурси “кухаря путіна”. Тим часом владу над рештками вагнерівців (у прямому й переносному сенсі слова) отримають російське міноборони та ГРУ.

ЗМІ показали розкішний маєток пригожина
До слова, незадовго до смерті пригожина ЗМІ показали його маєток. Зокрема, там навіть була мобільна реанімація. Вочевидь, “кухар путіна” дуже боявся померти, але не вгадав, де його підстереже путін з косою. Окрім того, у пригожина знайшли значний запас ліків та перук. Переглянути трешові фото з особняка пригожина можна тут.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Офіційно: пригожин “загинув”:
23 серпня приватний літак пригожина впав у Тверській області. Згодои з’ясувалося, що на борту літака перебував сам засновник ПВК “Вагнер” та ще 9 осіб. Усі вони загинули.
В Інституті вивчення війни впевнені, що падіння літака було невипадковим. Його організував путін, аби помститися за заколот вагнерівців, який трапився наприкінці червня.
Зеленський заявив, що, за даними, які є в Україні, пригожина “прибрав” путін. Глава держави назвав такий крок очільника Кремля слабкістю. За словами президента, вбити суперника означає продемонструвати свою немічність.
Тим часом триває розслідування з приводу того, чому саме сталася авіатроща. У ЗМІ припускають, що причиною падіння літака могла бути ракета ППО. Колишній офіцер британської розвідки, що білетом в один кінець для пригожина став ящик з вином, який тому подарували перед польотом. У росЗМІ також схиляються до версії, що аварію спричинила вибухівка на борту літака.
Там також зауважили цікаву деталь. Виявляється, пригожин завжди добре конспірував свої авіаперельоти, змушуючи пілотів постійно змінювати напрямки руху. Однак незадовго до загибелі, у пригожина відбірали цей привілей – заборонили його літакам міняти маршрути.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності