Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Додаткові COVID-стаціонари почали розгортати на Львівщині

Львівська область почала розгортати додаткові ліжко-місця в лікарнях через зростання захворюваності на COVID-19. Пацієнтів приймають і лікарні, які були задіяні під час третьої хвилі навесні 2021 року.

Про це повідомив начальник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис під час брифінгу.

Вчора протягом доби у Львівській області госпіталізували 152 людини з COVID-19, а всього в стаціонарах знаходиться 1 268 таких пацієнтів. Таким чином, лікарні вже заповнені на 38,4%.

За словами Чемериса, з сьогоднішнього дня пацієнтів з COVID-19 прийматимуть Сокальська та Рудьковська лікарні, а найближчим часом ще три – Жидачівська, Пустомитівська та Перемишлянська.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«До вчора в області було 8 медустанов, де лікували дорослих, і одна дитяча лікарня. З сьогоднішнього дня в роботу запустили Сокальську і Рудковську лікарню. Крім того, ще трьом закладам дали доручення підготувати COVID-відділення до прийому пацієнтів», – додав він.

Станом на сьогодні рівень захворюваності на коронавіру перевищено в 22 областях. Також він перевищений і в Києві, свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

У столичному ТРЦ Ocean Plaza відкрився центр вакцинації проти COVID-19. Він почне працювати вже сьогодні.

Україна отримала 159 тисяч доз вакцини китайського виробництва CoronaVac в рамках COVAX. Вакцину доставив Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності