Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Додатковий пункт пропуску для порожніх вантажівок, – ДПСУ

Пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» запрацював для пропуску порожніх вантажівок. Тут на українсько-польському кордоні прикордонники оформили уже 30 вантажівок масою понад 7,5 т.

Про це інформує Держприкордонслужба України у Facebook.

«Станом на ранок 4 грудня в пункті пропуску «Угринів» на виїзд з України прикордонники оформили 30 великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 т. Заїзд вантажівок у пункт пропуску здійснюється в порядку загальної черги», – йдеться у повідомлені.

«Угринів – Долгобичув» – це спільний пункт пропуску, який зазвичай працював лише для легкового транспорту й автобусів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що Польща планує посилити контроль вантажівок на польсько-українському кордоні на вимогу представників транспортної галузі.

Станом на ранок 3 грудня у Польщі в бік України чекали черги понад 2,5 тисячі вантажних автомобілів

Напередодні польські блокувальники кордону України пообіцяли у пункті пропуску «Корчова-Краківець» пропускати гуманітарну допомогу без обмежень, також має бути збільшено кількість вантажівок, які щогодини пропускатимуть до ПП.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності