Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Долю розв’язки скандального моста в Івано-Франківську аукціон ще не вирішив, бо…

Головне ФОТО – ілюстративне

Міський голова Івано-Франківська свободівець Руслан Марцінків повідомив, що найближчим часом визначать переможця аукціону на будівництво транспортної розв’язки на багатостраждальному довгобуді пасічнянського мосту.

За його словами, днями Антимонопольний комітет розглянув скаргу та допустив всіх учасників до тендеру, оскільки була спроба черговий раз зірвати його.

“Я надіюся, що найближчим тижнем призначать самі торги, будемо знати переможця і вже приступимо до цих робіт. Паралельно до асфальтування вулиці Надрічної”, – зазначив мер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Учасниками аукціону стали:

  • ТОВ “МОСТОБУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН № 112”,
  • ТОВ “БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “АДАМАНТ”,
  • ТОВ ПБС.

І, ось, 27 травня вчергове мав відбутися тендер на будівництво транспортної розв’язки в районі вулиць Хіміків-Надрічна в Івано-Франківську. Проте він знову не відбувся.

Нагадаємо, це вже третій тендер на розв’язку!!!

Нагадаємо, наприкінці лютого вчергове оголосили тендер на закупівлю робіт на мості через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вул. Хіміків-Надрічна. Очікувана вартість робіт становить 329 690 000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У листопаді минулого року Кабінет Міністрів України виділив 60 мільйонів гривень на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вулиць Хіміків та Надрічна.

Будівництво моста розпочалося у 2017 році. Воно передбачає три черги: перша – будівництво розв’язки в районі вулиць Хіміків – Надрічна, друга – будівництво під’їзної дороги з вулиці Хіміків, третя – спорудження самого моста.

Роботи почали з кінця – з третьої черги. На початку липня 2017 року управління капітального будівництва (УКБ) міськвиконкому оголосило тендер з очікуваною вартістю 206,6 млн грн.

Найнижчу ціну тоді запропонувала фірма “Мостобудівельний загін №112” – 120 млн грн – і виграла тендер.

Від тоді вартість робіт зростає.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ І ДИВІТЬСЯ:

Вже через рік, 3 жовтня 2018 року, міське УКБ укладає угоду з ТОВ “Мостобудівельний загін № 112” про додаткові роботи з будівництва мосту на 58,35 млн грн.

За підрахунками народної депутатки-свободівки Оксани Савчук, кошторисна вартість будівництва становить 594,6 млн грн.

ФОТО з відкритих і архівних джерел

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності