Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Домовленості з Кремлем дозволять Україні продовжити євроінтеграцію – Карасьов

KarasyovДомовленості президентів Росії і України про надання Україні знижки на імпортований російський газ і 15 млрд. доларів кредиту дозволять країні продовжити євроінтеграційні процеси .

Таку думку Укрінформу висловив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов, коментуючи домовленості між Росією та Україною, досягнуті під час шостого засідання Українсько- Російської міждержавної комісії в Москві у вівторок.

“Україна отримала гроші, які їй зараз дуже потрібні, і які не міг надати нам Євросоюз . Отримавши гроші від Росії , отримавши таку суттєву знижку на газ, ми можемо розраховувати на відкриття кредитної лінії МВФ і відновити переговори про асоціацію з ЄС”, – сказав політолог.

Він нагадав , що однією з умов відновлення співпраці МВФ з Україною було підвищення житлово-комунальних тарифів для населення. “Тепер це питання буде сприйматися менш болісно, і є шанс розблокувати відносини з МВФ. Кредит дозволяє неспішно готувати до підписання Угоди про асоціацію з ЄС”, – додав Карасьов.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності