Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Доній вважає партію «Батьківщина» занадто комерційною

Doniy-3Позафракційний депутат Олесь Доній вважає проблемою партії «Батьківщина» її «комерціалізацію». Про це він розповів в інтерв’ю виданню «ЛІГАБізнесІнформ».

«Очевидно, що структура, за якою стоїть Мартиненко, Яценюк, Турчинов – занадто комерціалізована, щоб бути по–справжньому опозиційною» , – вважає депутат.
«Таке враження, що Батьківщина хоче продовжувати вважатися головною опозицією, але по–справжньому не хоче перемогти владу. Адже щоб перемогти владу, необхідно групувати навколо себе ідейних людей, а не бізнес–орієнтованих», – каже він.
За словами Донія, у «Батьківщині» з регіонального рівня «наверх мають більше шансів потрапити ті, хто мають за собою мільйони, а не ідеї».
«Хто більша тушка: той, хто на якихось неідейних умовах входить в список, чи ті, хто цей «неідейний «список формують і беруть гроші?», – запитує депутат.
Також він відзначив великі ризики того, що фракція «Батьківщини» у ВР продовжить розсипатися.
В той же час Доній відважив дифірамбів на адресу партії Віталія Кличка: «УДАР – найадекватніша фракція. Єдина фракція, з якою я співпрацюю».
За словами депутата, він «розглядає можливість приєднання» до їхньої фракції в парламенті.
Раніше в «УДАРі» пояснили, чому поки відмовляють депутатам, які висловлюють бажання приєднатися до їхньої фракції, пише УП.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності