Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Донька Путіна: із коханки Зеленського в лідерку “Єдиної Росії”, – західні ЗМІ

Президент Росії Володимир Путін розглядає можливість поставити свою молодшу доньку Катерину Тихонову на чолі партії Єдина Росія, пише Daily Mail.

А як же заяви проросійських ліберальних політиків з ЄС про те, що доньки Путіна участі в політиці не беруть і з батьком не спілкуються, коли Захід почав у них прийняти санкції і щодо доньок російського диктатора і терориста?

Так буцімто джерела в Кремлі стверджують, що Катерина може стати лідеркою “Єдиної Росії”.

На тлі чуток, що посилюються, про те, що здоров’я Володимира Путіна погіршується, а йому, нагадаємо, “діагностують” різні захворювання: від раку до хвороби Паркінсона, все частіше звучать припущення про те, хто стане його наступником.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І якщо на роль президента РФ пророкують секретаря Ради безпеки РФ Миколу Патрушева, то на роль голови партії “Єдина Росія” можуть висунути молодшу дочку Путіна — Катерину Тихонову.

Це питання вже нібито обговорювалося наприкінці минулого року, але тоді не було ясно, чи схвалять поплічники російського президента кандидатуру його дочки. Зараз, коли війна в Україні триває четвертий місяць, виникла потреба в наступниках.

У розумінні вузького кола осіб, які мають доступ до президента РФ, саме Катерина Тихонова — єдина людина, яка може виступити гарантом стабільності існування путінського режиму, не будучи прямою наступницею.

Перебуваючи на чолі “Єдиної Росії” і фактично керуючи Державною думою та Радою Федерації, Тихонова нібито врівноважуватиме будь-якого наступника на посаді президента.

Але в цьому блискучому плані є багато недоліків. Президент РФ так довго та ретельно ховав своїх дочок, що вони відомі в РФ швидше за чутками. Крім того, політика їхнього приховування дійшла до того, що вони навіть не мають прізвища батька. Катерина, нагадаємо, взяла прізвище на честь по-батькові своєї бабусі по материнській лінії — Катерини Тихонівни Шкребньової.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І здобула вона освіту, яка не зовсім підходить для політичної кар’єри. Катерина з 2003 року навчалася в Санкт-Петербурзькому державному університеті (СПбДУ) на Східному факультеті, 2011 року з відзнакою закінчила магістратуру механіко-математичного факультету Московського державного університету. Вона захоплювалася спортом і особливо акробатичним рок-н-ролом.

Нагадаємо, нещодавно німецьке видання DW повідомило про любовні стосунки 35-річної доньки Путіна Катерини Тихонової із Зеленським… Ігорем, 52-річним керівником Баварського державного балету. Також ЗМІ стверджують, що пара народила спільну дитину…

ФОТО: …якби Зеленський став зятем Путіна

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності