Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДОНЬКУ НА ФРОНТ, А СИНА… ЗАКОРДОН?

Син народного депутата Юрія Тимошенка, який з трибуни у Верховній Раді днями критикував Президента та пропонував Юлії Тимошенко відправити свою дочку на фронт, уже десять років проживає за кордоном та, мабуть, не поспішає повертатися в Україну, щоб зі зброєю в руках стати на захист рідної землі.

Сам народний депутат у своєму Facebook повідомляє, що син, чим може допомагає українським військовим…

«Мій син Валерій з сім’єю вже понад 10 років проживає за кордоном, в міру своїх можливостей підтримує українську армію та поранених бійців. Проте я постійно кличу його назад в Україну», – написав нардеп.

Нагадаємо, днями Юрій Тимошенко звинуватив Петра Порошенка, у тому, що він «запхав» свого сина до Верховної Ради. Депутат заявив, що проти того, щоб на фронті воювали лише діти селян і робітників, а відтак, емоційно запропонував лідеру «Батьківщини» відправити дочку на фронт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Щоправда, вже через короткий проміжок часу, нардеп вибачився за свою полум’яну промову.

Нагадаємо, нещодавно Юрій Тимошенко позивався через суд до журналіста та волонтера із Коломиї Євгена Гапича про захист честі та гідності. Але суд програв.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності